Update

Hej! Nu var det ett tag sedan det kom upp något här på bloggen och det är mycket som har hänt. 
 
24 Mars hade vi påskpyssel och det var några som spelade lite biljard också :)
 
 
 
Sedan blev det uppehåll för påsklov och påskfirande men den 7 April var Mia och hälsade på då vi hade "ställa prästen mot väggen" kväll då vi fick fråga alla frågor vi ville ställa till en präst så fick hon svara så gott hon kunde och det var en lyckad kväll. 
 
Den 12-14 April var jag (My), Sebbe, Melinda och Mini iväg på Distriktsårsmötet i Enköping vilket var väldigt lyckat! Rekord i både ombud och anmälda. Blev långa diskussioner (som vanligt) men trots allt en effektiv helg då vi fick ställa in aktiviteter och ha möte långt in mot natten. Vi firade att SKU fyllde 20 år och fick finmiddag med tårtbuffé så hungriga var vi nog aldrig ;)
Motion Miljöläger gick tillslut igenom som var skriven av några här från Bålsta vilket var väldigt kul! :D
Sedan blev jag och Sebbe invlada att sitta i Distriktsstyrelsen för Uppsala stift 2 år fraöver och Mini blev invald igen i valberedningen vilket vi alla är stolta över. Bålsta representerar!! :D

 
(Precis blivit invalda i Distriktsstyrelsen, Happy peeps) 

När vi sedan var tillbaka i Bålsa så var det filmkväll på SKU och vi såg Allan den allsmäktige och åt glass och godis bl.a.
 
Helgen efter det den 19-21 som var för några dagar sedan hade vi "Favorit i repris"-läger! :D
Började med incheckning och middag och därefter ut på äventyr efter Gud i mörkret. Skrämda blev vi också men avslutades sedan lugnt i Skokloserkyrka med Agapemåltid vilket var super mysigt! Sedan blev det film och läggdags lite senare för vissa än för andra. Det var lite renoverat i Sjövillan och folk blev inte heller längre sjuka (tummen upp :D )
Dagen därpå hade vi lite lekar och vandring i kyrkan och nunnegångarna och sedan pizza och ut i fina vädret för en promenad och därpå fritid för att fixa sig i ordning inför finmiddagen. Finmiddagen blev lyckad och vi fick hör en hel del överklass svenska unde middagen och alla fick också ett diplom för något som representerar än själv. Efter det var det direkt på med myskläder och ner i soffan för film och snaks. Och morgon därpå blev upp och packa ihop och iväg mot Kyrkcentrum för Gudstjänst och smörgåstårta och efter det fortsatte vissa med lekar och ut i solen för prat och skoj :)

Så det blev en liten lång update men ska försöka uppdatera eftersom hädan efter så blir det inte lika långt ;)
Ses på söndag på SKU igen då är det lek kväll och projektgruppen kommer hålla i överrasknings lek som inte blev av på lägret p.g.a. tidsbrist så missa inte det :)
 
Mer bilder från lägret kommer när jag fått över mina till datorn och fått från alla andra som faktiskt hade en kamera och bilderna från SKUs egna kamera.

Ses på söndag allesammans :D

KYRKANS UNGA I HÅBO

Svenska kyrkans unga i Håbo's blogg. Här kan du hitta information om vad vi gör på våra träffar och vilka vi är.

RSS 2.0