Sommaravslutning

Hejsan hoppsan!
I söndags var jag dessvärre inte med på KU träffen och kan inte säga exakt vad som gjordes men jag tror att det blev lite fil, andakt och kanske diskussion möjligen. Jag tror att alla som var där hade kul i alla fall :)

Jag tänkte berätta lite om sommar avslutningen. Det är ingen av er medlemmar som ville vara med i den projektgruppen, inte vad jag vet om i alla fall så då har styrelsen bestämt avslutningen till sommaren. Det här kommer även att komma i posten men för att det ska gå lite snabbare med tanke på att senaste anmälnings dag är om en vecka (28 maj).
 
Sommar avslutningen kommer att äga rum den 2 juni på Kyrkcentrum där vi kommer ha lekar i form av 5-kamp och middag kommer vi att äta alla gemensamt ^^
Det är samma tid som vanligt 18.00-21.00 och om vädret tillåter så kommer vi att vara ute :)
Anmälning sker senast till Anders 28 maj :)
 
  
 
 
 
Kom gärna och var med på söndag då vi kommer att baka inför avslutningen och man får säkert smaka lite ;)
 
 

Våga vara dig själv

Förlåt att uppdateringarna kommer så sent. Ska försöka bli bättre på det ^^
I söndags hade vi tema Våga vara dig själv och vi fick alla göra oss själva eller snarare hur vi såg på oss själva i form av pyssel. Piprensare, flörtkulor, FIMO-lera, lim, paljetter och ja ni förstår det var rätt kul helt enkelt ^^
Dock glömde jag att ta några bilder från kvällen men ska bli bättre med bilder också ;)
 
På söndag är det inte helt 100 exakt vad som kommer göras men vi har ett tema som handlar om en annan kultur eller jag vet inte hur jag ska beskriva men om jag får reda på exakt vad som händer så säger jag det snarast ;) Annars får ni komma till en överraskning (:
 
Ha en trevlig helg och ut i sommarvärmen ^^

Kalle Kaos och Frälsarkransar

Hejsan hejsan ^^
Har inte bloggats något om Kalle Kaos och det för att jag tyvärr inte har några bilder sen den kvällen men det kanske kommer upp bilder från det senare :) Hursomhelst så lekte vi Kalle Kaos på SKU den 28 april och nu i söndags (den 5 maj) så hade tema frälsarkrans.

Vi hade en trevlig kväll när vi lekte Kalle Kaos som projekt grupp vårläger höll i då vi inte han med att leka det under lägret och trevliga som våra tävlande var så fick vi i projektgruppen tårta :D (dock var det ett av uppdragen men schhhh)
 
I söndags fick alla som var där göra sin egen frälsarkrans och det var kanske lite svårare ändet såg ut och många skratt och misstolkningar blev det men tillslut fick alla en egen frälsarkrans och vi hade även en fin andakt i samma tema.
 
 
Nu på söndag så kommer vi ha tema: Våga vara dig själv :) Kom gärna innan vid 16 för att vara med på Tomasmässan också :D
 

Ses på söndag :D
 

KYRKANS UNGA I HÅBO

Svenska kyrkans unga i Håbo's blogg. Här kan du hitta information om vad vi gör på våra träffar och vilka vi är.

RSS 2.0